Köp- och leveransvillkor

 


Priser

Moms ingår i priset med f.n. 25%.
 

Betalningsalternativ

Klarna Faktura
När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning
 • Expeditionskostnad 39 kr

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 39 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer: Allmänna villkor
Läs mer: Standardiserad europeisk konsumentkreditinformation 


 

Kortbetalning / Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Med Payson kan du använda både betalkort och Internetbank eller tidigare innestående medel. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du på bara några sekunder göra transaktionen via Payson. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar. Alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2003 som ett helt nytt fenomen i Sverige och har med tiden blivit synonymt med säkra nätbetalningar. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Över en halv miljon svenskar använder idag Payson som har blivit en välkänd betallösning på Internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

  

Paysonfaktura

”Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en avgift om 29 kr. Betalningsvillkor är 10 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Paysonfaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.”

Villkor för fakturabetalning för företag

För att du ska få kredit krävs att du uppger företagets organisationsnummer. Betala inom 30 dagar från fakturadatum. Fakturan med inbetalningskort medföljer försändelsen. Betalningspåminnelser debiteras påminnelseavgift enligt lag med 50:-. Dessutom debiteras referensränta + 8%.

  

Om Paysonfaktura

”Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 10 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 50 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”

 

 

CVV-/CVC-kod

CVV eller CVC är en tre – eller fyrasiffrig verifieringskod som används för att öka säkerheten vid betalning med kort på Internet.

CVV-kod (Visa) eller CVC-koden (Mastercard/Eurocard), är tryckt i signaturfältet på baksidan av ditt kort och är alltid de tre sista siffrorna.

 

Kreditupplysning

ink1 förbehåller sig rätten att ta kreditupplysning vid samtliga beställningar.

Leveranser

En fraktavgift om 49:- tillkommer. Paket levereras med DHL (hämtas ut på DHLS:s aviserade utlämningsställe).

Leveranstid

En order som inkommer före klockan 12.00 en vardag packas och skickas vanligtvis från vårt lager samma dag för leverans.

Din order skickas som DHL servicepoint, leveransen tar 2-3 dagar. DHL servicepoint paket hämtar du ut på DHL:s utlämningsställe. Om du angett ditt mobilnummer vid beställningen får du automatiskt en avisering via SMS när ditt paket finns klart för avhämtning.

Om du betalat en leverans i förskott och din leverans är försenad har du rätt att häva köpet om förseningen är av stor betydelse för dig. Vi betalar tillbaka pengarna inom 20 dagar.

Kontakta kundtjänst.

Restnotering

Om en vara är tillfälligt slut restnoteras hela ordern till dess full leverans kan ske.

Garanti

Alla produkter som ink1 säljer på denna webbplats kan användas i Sverige.

Ink1 garanterar att produkterna fungerar på avsett sätt och ej skadar din skrivare. Om produkten ej fungerar på avsett sätt garanterar ink1 utbyte till ny produkt. Din garanti på skrivaren påverkas inte av om du använder kompatibel eller originalpatron.

Om du vill reklamera en vara som var trasig vid leveranstillfället måste du göra det inom skälig tid efter att du har upptäckt felet.

Alla eventuella garantier gäller i Sverige.

Ångerrätt

Ink1 erbjuder sina kunder att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 30 dagar från det att en vara mottagits. Varan som sänds i retur ska vara felfri och komplett (bläckpatroner och toner är s.k. färskvara varför plombering eller skyddsplast inte får vara bruten). Du bekostar själv returfrakten och ansvarar för att returen kommer fram. Vill du kunna spåra din retur rekommenderar vi att du skickar den med kollinummer. Ink1 kan enbart ta emot returnerade försändelser som skickas som brev eller paket via Posten.

För snabbare ärendehantering ber vi dig vänligen att kontakta kundtjänst och meddela ditt faktura- och kundnummer innan en vara sänds i retur.

Reklamationer

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Om du tror att du fått en defekt eller fellevererad vara ber vi dig kontakta kundtjänst så att vi snabbt kan rätta till eventuellt fel. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.

Vi kan inte acceptera att reklamerade patroner returneras tomma, då de är förbrukade och inte kan anses vara defekta. Ink1 förbehåller sig rätten att fakturera ersättningspatronen om den reklamerade patronen returneras tom/förbrukad.

Falska beställningar

Vi samarbetar med polisen och samtliga falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls. Ink1 lämnar all information till polisen för att vara behjälplig vid utredningen.

Transportskador

Vi står för alla skador, som kan uppstå vid transport till kunder. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du inom skälig tid anmäla detta till oss genom att kontakta kundtjänst.

Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten.

Ej utlösta varor

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från DHL, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med denna retur.

Betalning skall ske inom 10 dagar från fakturadatum.

Lagval

Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag.

Ink1 följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

Personuppgiftspolicy

Vi följer den svenska personuppgiftslagen. Den håller en hög nivå för att ge individen skydd om hur personuppgifter lagras.

Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos ink1 bekräftar du detta samtycke. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du genomför ett köp kommer att behandlas av ink1 i egenskap av personuppgiftsansvarig.

Som konsument har du rätt att begära ut om dig registrerade uppgifter, begära ändring av om dig registrerade uppgifter samt begära att uppgifterna raderas. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig samt i kommunikationen mellan ink1 och kund.

Åldersgräns

Vi kan inte ta emot beställningar från personer under 18 år.

Pricerunner köpgaranti

“När du handlar hos oss omfattas du av PriceRunner Köpgaranti. Därmed är ditt köp skyddat upp till 50.000 kronor om något går snett. Köpgarantin kostar ingenting och gäller för inloggade medlemmar hos PriceRunner.

 

Även om du inte redan är medlem hos PriceRunner och kommit till vår hemsida genom dem så kan ditt köp omfattas av Köpgarantin. Det enda du behöver göra är registrera dig inom 60 minuter efter ditt köp. Att bli medlem är gratis och tar mindre än tre minuter! <a href="https://www.pricerunner.se/bp/52854/Ink1">Skaffa PriceRunner Köpgaranti idag</a>

 

Med PriceRunner Köpgaranti får du ersättning för defekt vara, om leverans av varan uteblir, om en enskild vara saknas vid leverans eller om varan är felaktig. För att Köpgarantin ska gälla så behöver beställningen vara adresserad till den adress du är skriven på.

 

Om något gått fel med ditt köp ersätter PriceRunner Köpgaranti dig för såväl inköpskostnader som fraktkostnader. Du får även ersättning för direkt ekonomisk skada du lidit till följd av felet. PriceRunner Köpgaranti ersätter inte eventuell värdeminskning, uteblivna intäkter eller andra direkta eller indirekta kostnader.

 

För fullständiga villkor och lista på ej omfattade kategorier besök PriceRunner.”


 

Drift & produktion:
Wikinggruppen
start